Sök och boka hotell i Madrid

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Logi Madrid


Logi Madrid. Madrid är en stad som kan erbjuda många typer av logi. Innan du börjar med att letar efter logi i Madrid är det alltid bra om du gör upp en budget. Det förenklar nämligen letandet efter lämpligt logi avsevärt. Kom ihåg att du alltid bör vara ute i god tid när du letar efter logi i Madrid. När du letar efter logi i Madrid så ska du också hålla utkik efter aktuella erbjudanden. Det kan exempelvis vara att man får rabatt om man bokar in sig en viss tid i förväg, eller om man stannar mer än ett dygn. Att leta efter logi i Madrid kan förenklas genom att du införskaffar en karta över den spanska huvudstaden. På så vis blir det lättare att navigera sig när man sitter och surfa efter lämpligt logi i Madrid.

ME Hotel Madrid (Plaza de Santa Ana 14) är ett lyxigt hotell som endast ligger 250 meter från Puerta del Sol. Hotellet har också en trevlig restaurang med alltifrån det inhemska köket, till internationella rätter, på menyn. Vidare så finns det möjligheter att träna på ME Hotel Madrid. Ett annat lyxhotell i Madrid är Mirasierra Suites Hotel & Spa (C/Alfredo Marquerie 43). Detta moderna hotell ligger i Mirasierradistriket. Här finns pool och gym, såväl som restaurang och fräscha möteslokaler. Några andra trevliga lyxhotell i Madrid är Wellington Hotel (Velazquez 8), Hotel Ritz Madrid (Plaza de la Lealtad 5) och Melia Castilla (Capitan Haya 43).

Madrid är också som kan erbjuda logi i mellanprisklassen. Best Western Atlantico (Gran Via 38) är ett hotell som ligger i de centrala delarna av Madrid. Rummen är mycket fräscha och i hotellet ligger också trevlig restaurang. Petit Palace Tres Cruces Centro (C/tres Cruces 6) är ett modernt hotell, inrymt i en byggnad från tidigt 1800-tal, som ligger vid Gran Via. Några andra trevliga hotell i mellanprisklassen är Petit Palace Italia Gran Via Hotel (C/Gonzalo Jimenez de Quesad), Room Mate Mario (Calle Campomanes, 4), Petit Palace Ducal Hotel (Hortaleza 3) och Opera Hotel (Cuesta Santo Domingo 2). Vidare kan Madrid erbjuda flertalet fräscha lågprishotell. Ett par av dessa är Asturias Hotel (Sevilla 2) och Hotel Finisterre (C/Toledo, 111).

Om du reser till Madrid med en stram budget kan det vara en god idé att boka in sig på någon av stadens trevliga vandrarhem. Några vandrarhem i Madrid som varmt kan rekommenderas är Mad Hostel (Cabeza 24), Hostal Miralva (Valverde 32), International Youth Hostel La Posada de Huertas (Huertas 21) och Hostel Puerta del Sol Gay Madrid (Plaza Puerta del Sol, 14). Madrid är också en stad som kan erbjuda flertalet campingplatser. Att campa i Madrid och våren och sommaren kan vara ett trevligt och inte alltför kostsamt alternativ. Vissa av Madrids campingplatser ligger dock en bit utan för staden. Således är det alltid bra om man har med sig bilen. Kom ihåg att du alltid ska ha med dig telefonnumret till ditt hotell eller vandrarhem i Madrid, ifall något oförutsett skulle inträffa.

För dig som eftersöker en något mer privat logi kan en semesterlägenhet vara den perfekta lösningen. När du letar efter semesterlägenheter i Madrid är det mycket viktigt att kontrollera så att din förmedlare av bostäder innehar en seriositet. Om förmedlaren har funnits i branschen under en tid är det troligt att denne är seriös. Du hittar mer information om semesterlägenheter i Madrid via sajten Second Casa.