Sök och boka hotell i Madrid

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Madrid karta


Madrid karta. Den spanska huvudstaden Madrid har omkring fyra miljoner invånare. Varje år mottar staden en strid ström av turister från världens alla hörn. Madrid är en stad som kryllar av sevärdheter. Här finns alltifrån slott och katedraler till konstmuseer och tjurfäktningsarenor. Vidare är Madrid en stad som är berömd för sitt aktiva nattliv. Många väljer att åka till den spanska huvudstaden för att festa.

När man ska åka på semester till Madrid kan det vara en god idé att vara försedd med en karta. En bra karta över Madrid ska inte bara visa vägar och kvarter utan även viktiga platser och kulturella attraktioner. En bra karta ska också vara stöttålig och lätt att plocka med i jackfickan. Vidare kan det vara en god idé att ha en karta över Madrid nära till hands då du letar efter hotell eller vandrarhem i den spanska huvudstaden. På så vis kan du enkelt se hur de olika hotellen eller vandrarhemmen ligger i förhållande till olika attraktioner.

Du kan hitta många bra kartor gratis över Internet, däribland sajter som Hot Maps, Go Madrid och About Madrid. På sajten Go Madrid kan du också hitta kartor som visar tunnelbanelinjer och de lokala tågen. En nackdel med de kartor som man kan skriva ut gratis från Internet är dock att man i regel endast har tillgång till en skrivare som kan skriva ut i A4-storlek.

För dig som vill få en lite bättre överblick rekommenderas att köpa en vikbar karta. Förlaget Michelin har en mycket bra karta över Madrid. De visar också sevärdheter i den spanska huvudstaden. Det enklaste och ofta billigaste sättet att köpa en karta över Madrid är att göra det direkt över Internet. Jämför alltid priset på kartor över Madrid mellan flera olika återförsäljare. Det är också mycket viktigt att du kontrollerar så att den karta över Madrid, som du beställer, finns i lager hos din återförsäljare.

Om du tänkt bila ner till Madrid, eller ordna med en hyrbil på plats, så ska du se till att du har en nyligen uppdaterad vägkarta. Att köra i Madrids innestad är inte det enklaste och man bör vara en tämligen rutinerad förare för att göra det. Om du under din semester i Madrid vill besöka några platser som ligger utanför centrum, så är det mycket viktigt att du ser till att du har en vägkarta eller dylikt som visar ett större geografiskt område. Väl i Madrid kan du också få kartor över staden i receptionen på ditt hotell eller vandrarhem, samt på något av stadens turistinformationscentrum.