Sök och boka hotell i Madrid

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Madrid vandrarhem


Madrid vandrarhem. Den spanske huvudstaden Madrid kan erbjuda flertalet trevliga och prisvärda vandrarhem. Kom ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning av vandrarhem i Madrid. Detta i synnerhet om du tänk att semestra i Madrid under sommaren och tidig höst. Det enklaste sättet att hitta ett lämpligt vandrarhem i Madrid är att söka på Internet. Kom alltid ihåg att du ska jämföra pris, läge och standard mellan flera olika vandrarhem i Madrid.

Innan du bokar in din vandrarhemsvistelse i Madrid är det av yttersta vikt att du kontrollerar ifall vandrarhem har några specifika restriktioner. Sundom måste man vara mellan exempelvis 18 och 35 för att kunna ta in på ett vandrarhem. Vidare kan vandrarhemmet i Madrid ha satt upp vissa begränsningar när det gäller antalet personer. Det kan exempelvis vara att vandrarhemmet sätter stopp för större grupper än sex personer. När man bor på vandrarhem träffar man ofta personer som är i samma situation. På så vis kan man ofta sitta och prata och utbyta tips och idéer och sevärdheter eller olika aktiviteter i Madrid.

Mad Hostel (Cabeza 24) är ett trevligt vandrarhem som ligger nära många av Madrids sevärdheter. Vandrarhemmet erbjuder logi, i rum som har mellan två till åtta bäddar, med eller utan privat badrum. Mad Hostel lyckas med att kombinera gammal spanska charm med moderna faciliteter. När du bokar in dig på vandrarhemmet Mad Hostel så ingår frukost, handdukar och sängkläder men också trådlöst Internet. Vidare finns det en trevlig bar på vandrarhemmet som har öppet sent inpå småtimmarna. På Mad Hostel har du också möjlighet att laga till din egen mat i vandrarhemmets kök.

International Youth Hostel la Posada de Huertas (Huertas 21) är ett vandrarhem i Madrid som ligger i den stadsdel där många författare, såsom Cervanters och Lope de Vega, levt och verkat. Vandrarhemmet har en kapacitet för att ta emot 152 gäster. Här hittar du det mesta du kan tänkas efterfråga, såsom uppkoppling till Internet, ett kök för gästerna och tvättmaskin.

Barbieri International Hostel (c/Barbieri 15) är ett vandrarhem i centrala Madrid. Rummen har två, fura och åtta bäddar. När du bokar in dig på Barbieri International Hostel är frukost och alla faciliteter inkluderade i priset. Hostal Puerta del Sol Gay Madrid (Plaza Puerta del Sol 14) är ett mycket fräscht vandrarhem som riktar sig till såväl homosexuella som heterosexuella. Vandrarhemmet ligger i närheten av många spännande uteställen. Samtliga rum på Hostal Puerta del Sol Gay Madrid är privata med badrum. Frukosten är inkluderad i avgiften och du kan surfa på Internet trådlöst.

Ole International Hostel (Manuela Malasaña 23) är ett utmärkt alternativ för dig som vill ta del av Madrid spännande uteliv. I det område där vandrarhemmet ligger finns flera musikscener, caféer, nattklubbar och barer. Ole International Hostel kan erbjuda de flesta faciliteter, däribland ett kök som gästerna får använda. Om du inte har med egna handdukar och sängkläder så kan du hyra detta. Frukost ingår i priset.

När du åker till Madrid ska du alltid ha med dig telefonnumret och adressen till ditt vandrarhem. På så vis kan du alltid höra av dig ifall du skulle bli försenad.